Βαθμολογία

Από το… Κατάρ με αγάπη!

Στο μακρινό Κατάρ είναι εδώ και λίγες μέρες η Εθνική ομάδα Νέων όπου μετέχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Π.Ο. Κατάρ. Στην αποστολή μετέχει και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ Αλέξανδρος Γκαλίτσιος.

Μάλιστα ο παίκτης στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αγωνίστηκε ως βασικός στο τελικό 2-2,σε μια αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην πόλη Ντόχα.

Για την ελληνική ομάδα, που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σκόραρε ο Ράνος (10΄, 58΄). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Αυγενικού.

Η τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής θα διεξαχθεί στις 8/3 με αντίπαλο το Κατάρ. Με νίκη η Ελλάδα θα πάρει την πρώτη θέση του τουρνουά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa.gr με τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο με είπε: «Συναντήσαμε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, περίπου 35 βαθμούς! Από εκεί και πέρα, στο πρώτο παιχνίδι τα πήγαμε πολύ καλά και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο τελευταίο ματς με το Κατάρ όπου θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε την πρώτη θέση στο τουρνουά».

*Οι φωτογραφίες είναι από μια βόλτα που έκανε ο μικρός «Γκάλι» στην έρημο…

Του Χρήστου Γκατζούλη