Βαθμολογία

Μάγγος: «Θα μπορούσαμε τουλάχιστον τρία γκολ»

Σεφτέ στο γήπεδό της ήθελε να κάνει η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε την Τετάρτη (4/1) μένοντας στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασε.

Μέχρι και πέναλτι κέρδισαν οι «κιτρινόμαυροι», αλλά είδαν τον Γκόμεζ να το αποκρούει βάζοντας την τελευταία πινελιά σε μία εμφάνιση εξαιρετική που ανάγκασε ακόμη και τον Γιάννη Μάγγο να του βγάλει το καπέλο.

Με δήλωσή του στο a-sports.gr ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είπε: «Ένα ματς που μπορούσαμε να βάλουμε τουλάχιστον τρία γκολ και ήρθε 0-0 γιατί ο αντίπαλος ήταν ικανότατος. Τι άλλο να πούμε; Τα έπιασε όλα».

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί προβληματισμός με το αποτέλεσμα και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανακατατάξεις στις επόμενες μέρες... Δεν είναι, πάντως, αυτή η πρώτη φορά που σπαταλά έτσι τις ευκαιρίες της η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά οι παίκτες της δεν έμαθαν από τα λάθη τους.

Την Πέμπτη (5/1) θα γίνει κανονικά προπόνηση και με αυτή θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς κόντρα στα Τρίκαλα. Σταθερά δεν υπολογίζονται αυτή την περίοδο Μοσχάκης και Φέτσης με την υπόθεση του δεύτερου σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr να είναι πολύ πιθανό να έχει εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας.