Βαθμολογία

Τσιώλης: «Δικαιούνται να φοράνε την φανέλα της ΑΕΛ»

Περιχαρής από την σημερινή (4/1) νίκη της ΑΕΛ με αντίπαλο την Βέροια στο AEL FC ARENA για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League  εμφανίστηκε ο τεχνικός των «βυσσινί» Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στην ένταση που έβγαλε το σημερινό παιχνίδι, χαρακτήρισε κομβικής σημασίας την νίκη, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες με την σημερινή τους εμφάνιση «Δικαιούνται να φοράνε την φανέλα της ΑΕΛ».

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσιώλη:

«Το γεγονός ότι κερδίσαμε και στα αποδυτήρια κανείς δεν χαμογελούσε δείχνει και το πόση ένταση έβγαλε το σημερινό παιχνίδι και πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα. Μια σπουδαία νίκη που ανεβάζει την ΑΕΛ στον σωστό δρόμο και ένα ματς στο οποίο κερδίσαμε πολλά από το παιχνίδι πέραν από τους βαθμούς και μιλάω και για τους νέους παίκτες.

Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο και με την διακοπή βγήκαμε εκτός ρυθμού έγινε και η φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από μας και θα έπρεπε ο επόπτης εφόσον ήταν κοντά στην φάση να πάρει την ευθύνη και να ενημερώσει σχετικώς τον ρέφερι. Γενικά οι αποφάσεις του διαιτητή μας έβγαλαν μια νευρικότητα.

Το σημαντικό είναι ότι στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, ετοιμάσαμε και τις αλλαγές τον Βασίλη (σ.σ. Κουτσιανικούλης) και τον Πάμπλο (σ.σ. Γκαγιέχο) στην προσπάθεια μας να ανοίξουμε το ματς από τα άκρα και το κλειδί του αγώνα ήταν αυτό. Παρα την αποβολή πολύ δύσκολα η ΑΕΛ δεν θα έπαιρνε το ματς, ενώ σημαντική οπωσδήποτε και η βοήθεια του κόσμου.

Εμείς δεν μένουμε εδώ καθώς ακολουθεί την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Πλατανιά και θα δούμε και μετά με τον ΠΑΟΚ, να δώσω για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια και όπως τους είπα με την αγωνιστική τους συμπεριφορά σήμερα είναι αυτοί που δικαιούνται να φοράνε την φανέλα της ΑΕΛ».

Σε ερώτηση για την αναζήτηση επιθετικού δήλωσε:

«Είμαστε σε αναζήτηση, ψάχνουμε κάτι και θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε στον σεντερ φορ που θα γεμίσει την περιοχή και είναι ο παίκτης που θέλουμε».

Σε ερώτηση για το αν ήταν επαρκής η ενίσχυση είπε:

«Ήδη έχουμε κάνει υπέρβαση γιατί είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που πολύ δύσκολα θα κάνουν τον Δεκέμβριο μεταγραφή γιατί είναι δύσκολο την περίοδο εκείνη να βρεις παίκτη που θα μπορεί να αποδώσει άμεσα και να μπει στην φιλοσοφία μιας ομάδας».

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.