Βαθμολογία

Το σχόλιο του Γιάννη Καλογιάννη

Το σχόλιο του Γιάννη Καλογιάννη στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Βέροια στο οποίο η μακεδονική ομάδα προηγείται με 0-1.

«Το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από πλευράς ΑΕΛ, πολλές οι δικαιλογίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Πολλά τα λάθη από πλευράς ΑΕΛ δεν είμαστε σωστά διαβασμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα γιατί ο Θωμάς Γράφας θα παίξει έξυπνα για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι ευθύς εξαρχής η ΑΕΛ έπρεπε να πάει το ματς στην δύναμη, θεωρώ και η δεκαπεντάλεπτη διακοπή επηρέασε και αδυνατώ να πιστέψω ποιος είχε την φαεινή ιδέα να συμβεί αυτό το οποίο έπαιξε τον ρόλο του.

Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να ρισκάρουμε, δεν χρειάζονται τέσσερις αμυντικοί και θα πρέπει σήμερα η ΑΕΛ να καταλάβει ότι παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό καθώς θεωρώ υπήρξε απόλυτη υποτίμηση της Βέροιας. Νομίζω κάτι χάθηκε από την ομάδα και εύχομαι να το βρει στο δεύτερο μέρος.

Πιστεύω θα βρεθεί η χημεία και με τους νέους παίκτες και το ότι αγωνίζονται σήμερα είναι επιλογή Τσιώλη. Πιστεύω ότι καθε νέος παίκτης πρέπει να αγωνίζεται ως αλλαγή, όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τις φιλότιμες προσπάθειες των δυο νεοαποκτηθέντων».