Βαθμολογία

Νίκη με καλή εμφάνιση για την κ-20, 2-0 την Βέροια (pics)

Νίκη με σκορ 2-0 σημείωσε σήμερα (4/1) το μεσημέρι η κ-20 της ΑΕΛ απέναντι στην αντίστοιχη της Βέροιας στο Αλκαζάρ για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στο 2-0 απέναντι στην μακεδονική ομάδα που πέραν από 2-3 ευκαιρίες δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Παϊτέρη.

Ένα ματς με πολλές αλλαγές όπως είπαμε καθώς δεν αγωνίστηκαν παίκτες όπως ο Κουτογλίδης ή ο Κεϊτά, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Μορφάκης που παίζει στην κ-17.

Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες στο Αλκαζάρ με τον κόσμο να δίνει το παρών καθώς βρέθηκαν περίπου 200 άτομα στην αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια απείλησε πρώτη στο ματς όταν στο 8' ο Ιακωβίδης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παϊτέρης.Πέντε λεπτά αργότερα οι "βυσσινί" άνοιξαν το σκορ όταν ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζής με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Οι μικροί του Ζιάκα συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο 19' απείλησαν για το 2-0 όταν από σέντρα του Τζέκα ο Παπαγεωργίου από πλεονεκτική θέση απόλεσε τεράστια ευκαιρία, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 28' έπιασε ένα καλό σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καραλούλης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ σε ένα δεύτερο ημίχρονο που δεν είχε τις μεγάλες φάσεις.

Διαιτησία: Κουκούλης (Θύμιου, Σούλης)

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Κυρίτσης Γ., Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Παπαγεωργίου (80' Μακροβασίλης), Νούσιος (88' Μορφάκης), Κυρίτσης Α., Τζέκας (83' Μαστακούλης), Καραλούλης, Χατζής.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Ευθυμιάδης, Παντέλογλου (23' Διραντζής), Κουμπαρόπουλος, Πέλκας (87' Τρούπκος), Βασάρας (77' Λουκίδης), Στυλίδης, Καραγιάννης, Ιακωβίδης, Τσότρας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ