Βαθμολογία

Ο Λαρισαίος που έχει ομάδα στην Ρόδο (pics)

Η χάρη της Λάρισας φτάνει μέχρι και την μακρινή και πανέμορφη Ρόδο. Στο "σμαραγδένιο νησί" λοιπόν υπάρχει μια ομάδα στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο Ευαγόρας Ρόδου που ο πρόεδρος της ο κ. Νικόλαος Φιλίππου είναι Λαρισαίος στην καταγωγή και κάτοικος στην Ρόδο.

Το athleticlarissa. gr επικοινώνησε με τον κ. Φιλίππου όπου μας ανέφερε περι της ομάδας, την φιλοσοφία που υπάρχει σε αυτήν, ενώ έδειξε και το ενδιαφέρον του για την μεγάλη ΑΕΛ την οποία παρακολουθεί με αγωνία και ενδιαφέρον για την πορεία της.

Πάμε όμως καλύτερα να δούμε τα λεγόμενα του κ. Φιλίππου:

«Χαιρετίζω την οικογένεια του athleticlarissa και την πόλη της Λάρισας. Το όνομα μου είναι Νικόλαος Φιλίππου και είμαι πρόεδρος σε μια ομάδα της Ρόδου τον Ευαγόρα που συμμετέχει στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Είμαι λάτρης των νεαρών ποδοσφαιριστών, η ομάδα στην οποία είμαι πρόεδρος είναι νεανική γιατί το θέλουμε και το αγαπάμε, τόσο οι συνεργάτες μου όσο και εγώ, με όλο το ρίσκο που πέρνουμε στην δύσκολη κατηγορία που συμμετέχουμε. Υπάρχουν ομάδες στον όμιλο μας, αλλά και στην κατηγορία μας που το μπάτζετ τους ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, ενώ εμείς τίποτα μόνο τα έξοδα διαιτησίας και τα τραπεζάκια που κάνουμε στα παιδιά.

Πολλές ομάδες πάνε να μας αντιγράψουν, μακάρι. Εγώ ξεκίνησα από την μεγάλη Ρόδο και για τρία χρόνια ήμουν στο Δ.Σ. της ομάδας, από το 2014 ασχολούμαι μόνο με τον Ευαγόρα και με μοναδικό σκοπό τα νεαρά παιδιά και τίποτε άλλο. Όσο είμαστε στον χώρο θα υπηρετούμε μόνο πάνω σε αυτή την φιλοσοφία.

Έχω δυο πατρίδες την Ρόδο και την Λάρισα, τις αγαπώ το ίδιο και τις δυο, παρακολουθώ την ΑΕΛ και αγωνιώ με τα αποτελέσματα της. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και η ΑΕΛ να κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια. Θέλω να στείλω πολλά φιλιά στην Λάρισα και στους φίλους Νίκο Βλαχούλη, Γιάννη Βασιλείου, Νίκο Λυντέρη και Αλέξανδρο Κακαζούκη».