Βαθμολογία

Παντελίδης: «Καλύτερα να μην το συζητήσουμε»

Έξαλλος εμφανίστηκε μετά την ήττα του Ηρακλή από την Ξάνθη (0-1) ο Σάββας Παντελίδης με τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έπρεπε να χάσει και το ματς έπρεπε να έχει έρθει τουλάχιστον ισόπαλο.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως «Υπάρχουν δύο πράγματα στο ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσεις. Το ένα είναι η τύχη. Εμείς δεν την είχαμε μαζί μας σήμερα. Το δεύτερο ας μη το συζητήσουμε καθόλου.

Χάσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έρθει τουλάχιστον ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρο για να μπουν γκολ γίνονται λάθη. Τα κάναμε εμείς και από κει και πέρα δεν είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε. Αυτή τη στιγμή και μετά το σημερινό αποτέλεσμα, είναι φανερό πως "φωνάζουμε" για ενίσχυση. Πρέπει να έρθουν άμεσα παίκτες στην ομάδα. Εχουμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Αφήνουμε στην άκρη το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το επόμενο».

Στη συνέχεια ανέφερε για τη διαιτησία του Κύζα: «Είναι θέμα άλλων και δε θέλω να πω κάτι και να το παρακάνω. Διαμαρτυρήθηκα και το προηγούμενο διάστημα. Δεν πρέπει να ασχολούμαι εγώ με αυτό το θέμα γιατί θα χάσω το δάσος που είναι το πώς θα βελτιώσω την ομάδα μου. Είμαι έξι παιχνίδια στην ομάδα και κάποιοι που κόπτονται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κοιτάξουν και τις άλλες ομάδες και όχι μόνο αυτές που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για το αν περιμένει ενίσχυση: «Ναι, στις επόμενες ημέρες».

Για το αν περίμενε τόσες αποχωρήσεις: «Όχι. Δεν περίμενα να υπάρχουν αλλά συνέβη».

Για το αν έχει άποψη για τα λάθη του Κύζα: «Εχω άποψη, αλλά αυτός που βλέπει το παιχνίδι από την τηλεόραση έχει καλύτερη. Ειδικά η φάση του Περόνε που δεν δίνεται είναι κάτι το εξωπραγματικό. Εξοργιστικό θα έλεγα».

Για το γεγονός πως με τα όσα έχει κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ, είναι σαν να παίζει ο Ηρακλής κεκλεισμένων των θυρών: «Αν αυτό το γήπεδο ήταν όπως έπρεπε κανείς δε θα μπορούσε να μας αδικήσει. Ειδικά τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα και τη Ξάνθη. Το λέω εδώ για να το ακούσουν όλοι».

Για το αν νιώθει μόνος: «Δε νιώθω μόνος. Αδυναμία νιώθω με πράγματα που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Αυτό με τη διαιτησία δεν μπορώ για παράδειγμα να το αντιμετωπίσω. Θα ξεφύγω από τα όριά μου αν το κάνω».