Βαθμολογία

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Λέσβου

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Λέσβου και την μεγάλη ομάδα του νησιού τον Αιολικό καθώς ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας της Μυτιλήνης Ντόρης Αραμπατζής άφησε την τελευταία του πνοή την δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο εκλιπών είχε διακομιστεί στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι οι πρώην συμπαίχτες του έδιναν χθες ποδοσφαιρικό αγώνα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη δαπανηρή θεραπεία του. Όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την άνιση μάχη με τον θάνατο του να βυθίζει σε θλίψη τον ποδοσφαιρικό κι όχι μόνο κόσμο του νησιού.

Ο Αραμπατζής είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, παίζοντας στον Αιολικό στην καλή εποχή του. Το τελευταίο διάστημα πάλευε με τον καρκίνο υποβαλλόμενος σε οδυνηρές και δαπανηρές θεραπείες. Με σκοπό να συμπαρασταθούν στο δύσκολο αγώνα του, οι πρώην συμπαίχτες του διοργάνωσαν χθες φιλικό αγώνα του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού με το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Λουτρών.

Παρά το τσουχτερό κρύο, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να συμπαρασταθεί στον Ντόρη Αραμπατζή, στη σκληρότερη μάχη της ζωής του. Τα χρήματα από τα εισιτήρια θα πήγαιναν στις θεραπείες του. Δυστυχώς η τύχη είχε άλλα σχέδια και χθες στις 22:00 ο Ντόρης Αραμπατζής πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Τα θερμά συλλυπητήρια και από το athleticlarissa.gr.