Βαθμολογία

Μπουμάλ: «Να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο»

Την κατάκτηση ενός τίτλου έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού για την φετινή χρονιά ο Ολιβιέ Μπουμάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Ο Καμερουνέζος άσος του "τριφυλλιού" αφού έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος, αναφέρθηκε στην διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο προσεχές παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το 2016 για τον ίδιο λόγω του τραυματισμού που είχε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ολιβιέ Μπουμάλ:

Σε ερώτηση το τι περιμένει από τη νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό είπε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω το 2017 να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε το πρόσωπό μας, αυτά που μπορούμε να κάνουμε ξεκινώντας με μια νίκη απέναντι στον Πλατανιά».

Για το αν πιστεύει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου δήλωσε:

«Όλα είναι πιθανά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε στους στόχους μας. Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι ένας από τους στόχους μας».

Για το αν η διαφορά από τον Ολυμπιακό μπορεί να καλυφθεί τόνισε:

«Δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαφορά, αλλά πώς θα κερδίσουμε όλους τους αγώνες μας και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο. Σημασία έχει να παίζουμε για τη νίκη και να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Πλατανιά είπε:

«Θα πρέπει να σεβαστούμε όσα θα μας πει ο κόουτς και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Αν το κάνουμε αυτό, το ταλέντο μας θα φανεί».

Τέλος σχετικά με τον απολογισμό του για το 2016 ανέφερε:

«Στην ποδοσφαιρική ζωή υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Είχα έναν τραυματισμό, αλλά πρέπει κοιτάω μπροστά. Έκανα το παν για να επανέλθω σε φόρμα με υπομονή και σκληρή δουλειά. Βελτιώνομαι συνέχεια. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά μπόρεσα και βρήκα τη δύναμη και τον τρόπο να το ξεπεράσω για να κάνω το καλύτερο. Δεν θα το έλεγα επανεκκίνηση αυτό που γίνεται τώρα, αλλά είναι μια ευκαιρία για να συνεχίσω τη βελτίωσή μου και να προχωρήσω κοιτώντας μακριά».