Βαθμολογία

Με τα νέα αποκτήματα η αποστολή της ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (3/1) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή αναμέτρηση στις 17:15 με αντίπαλο την Βέροια στο AEL FC ARENA για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των "βυσσινί" Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία συμμετέχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου δηλαδή οι Θεοδωρόπουλος, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν αναγκαστικά οι Αβραάμ, Βαρέλα, Μασούρας, που διανύουν στάδιο αποθεραπείας, καθώς και ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος στην χθεσινή προπόνηση υπέστη διάταση τετρακεφάλου και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε πλήρη δράση στο τέλος της εβδομάδας.

Η αποστολή της ΑΕΛ η οποία θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης απαρτίζεται συνολικά από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Κουτογλίδης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ,  Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Ρέντζας, Χοτζάλι, Μακρής, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο, Μασαλέσα.