Βαθμολογία

Καπίνο: «Είμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή»

Ο Στέφανος Καπίνο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και ανέφερε πως είναι στο χέρι του προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα της Nova:

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός: «Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, είναι και πολλά τα ματς εκτός έδρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτό και να το βγάλουμε όσο καλύτερα μπορούμε, με νίκες ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να διατηρήσουμε την απόσταση ασφαλείας που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός μήνας ο Γενάρης για το πρωτάθλημα;
«Ναι, πιστεύω είναι καθοριστικός γιατί έχει πολλά ματς, πρέπει  να αντεπεξέλθουμε και να κρατήσουμε την πρώτη θέση και τη διαφορά από τους αντιπάλους μας».

Η άποψή του για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχει ένα καλό ρόστερ, απλά δεν έχει αντεπεξέλθει, όσο κι οι ίδιοι θα περίμεναν. Είναι μια ομάδα που μπορεί να απειλήσει σε οποιαδήποτε έδρα και επειδή είναι χαμηλά στη βαθμολογία θα κυνηγήσει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Οπότε θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Για το αν μπορούν οι ομάδες πέρα από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να είναι κοντά στην κορυφή και στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά και ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες, οπότε γιατί όχι να μην ακολουθήσουν. Όπως είπα σημασία έχει τι κάνουμε εμείς, να κοιτάμε τον εαυτό μας και να καταφέρουμε να βγάλουμε αυτό το μήνα με νίκες, χωρίς απώλειες, οπότε από εκεί και πέρα δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι από κάτω».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού, αν έχει το βάθος για να καλύψει τις απουσίες που υπάρχουν με τη συμμετοχή των Ντα Κόστα-Ρομαό στο Κόπα Άφρικα αλλά και του Μιλιβόγεβιτς: «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, να ρωτήσετε τον προπονητή. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, οπότε δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να απαντήσω για το ρόστερ».

Για το βαθμό ετοιμότητάς του: «Δόξα τω Θεώ είμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή, νιώθω ακόμη καλύτερα, είμαι έτοιμος και είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ περιμένω να δω αν θα παίξω»

Για το τι κρατάει για την χρονιά που έφυγε: «Κρατάω το πρωτάθλημα, τους έξι μήνες που ήμουν βασικός και τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία, να πάρουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη. Υγεία πάνω απ' όλα σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα αυτές τις μέρες και τα τελευταία χρόνια».

Σε προσωπικό επίπεδο μια ευχή: «Την υγειά μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά, τίποτα άλλο».