Βαθμολογία

Ευμορφίδης: «Έτσι ήρθα στην ΑΕΛ..»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Τζέιμς Ευμορφίδης, ο οποίος έκανε λόγο για τη ζωή του ως ποδοσφαριστής αλλά και τις εικόνες που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από τη Λάρισα και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά:

«Έχω να δώσω πολύ καιρό συνέντευξη σε ραδιόφωνο. Πιο παλιά είχα βγει σε τηλεοπτική εκπομπή όμως είμαι γενικά χαμηλών τόνων» τόνισε αρχικά.

«Βρισκόμουν στο δρόμο με το αμάξι για μια άλλη ομάδα και επικοινώνησε μαζί μου ο αδερφός μου και μου είπε να κάνω δύο προπονήσεις με την ΑΕΛ να με δούνε, γιατί είχε κάποιες επαφές.» είπε εν συνεχεία..

«Βρίσκομαι στα γραφεία της ομάδας και βλέπω τις κούπες. Έχω καταλάβει τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της ΑΕΛ. Είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ με αρκετούς νέους παίκτες και θέλει να φτάσει ψηλά φέτος και του χρόνου ίσως να πάρει και το πρωτάθλημα. Εγώ πρέπει να δώσω από την πλευρά μου τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδέιξω πως είμαι μια καλή μεταγραφή για την ομάδα.»

«Χρειάζεται χρόνο ένας ποδοσφαιριστής ώστε να μπορέσει να δώσει αυτά που μπορεί. Μίλησα με τον κ.Κούγια και μου άρεσε το γεγονός πως μιλάει με όλους τους παίκτες και προσπαθεί να ενώσει την ομάδα. Δεν γνωρίζω ακόμα όλα τα ονόματα των συμπαικτών μου.Όσον αφορά τον προπονητή, δεν έχουμε προλάβει ακόμα να μιλήσουμε πολύ, όμως του έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο.» επεσήμανε αναφορικά με τις πρώτες του επαφές στην ΑΕΛ.

«Ξεκίνησα στην Ένωση Ερυθραίας όπου έπαιζε ποδόσφαιρο ο μεγάλος μου αδερφός και ζήλευα. Επειδή είμαι μισός Ολλανδος πήγαινα εκεί τα καλοκαίρια για να δω τον παππού και την γιαγιά μου. Εκεί έκανα κάποια δοκιμαστικά και με πήρανε. Μετά πήγα στη Ρεάλ και ξαναγύρισα. Είχα προβλήματα με τραυματισμούς αλλά πλέον τους ξεπέρασα. Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα σκέφτηκα να πάω στον ήλιο και να μη μείνω στην Ολλανδία.» είπε στο τέλος της ομιλίας του.