Βαθμολογία

Το δελτίο του Τσολακίδη περιμένουν στον Αιγινιακό

Αλλαγμένος θα παρουσιαστεί ο Αιγινιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού είναι αρκετές οι προσθαφαιρέσεις που έχουν γίνει στο ρόστερ. Απλώς αρκετές θα φανούν μετά το ματς με την Καλλονή, αφού ο Περικλής Αμανατίδης πιθανότατα δεν θα έχει τα νέα αποκτήματα της ομάδας του στη διάθεσή του σε αυτό το ματς.

Στον Αιγινιακό περιμένουν την έκδοση του δελτίου του Γιάννη Τσολακίδη, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Καρμιώτισσα. Πέρυσι ήταν στον Πανελευσινιακό και είχε 29 συμμετοχές και ένα γκολ.

Εκτός αυτού η ομάδα της Πιερίας αναμένεται να αποκτήσει άλλον έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον νεαρό Αλβανό Άρμπι Ράτζα, ο οποίος προπονείται με τον Αιγνιακό.

Τέλος, συνεχίζεται η αναζήτηση για ένα εξάρι, ενώ αποκτήματα των Κατερινιωτών πρέπει να θεωρούνται οι Γκιγιέρμε και Δημήτρης Υψηλός. Αμφότεροι δοκιμάστηκαν, άφησαν καλές εντυπώσεις και απομένουν τα τυπικά εάν δεν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή.