Βαθμολογία

Απέκτησε Μανακούσιο ο Ατρόμητος Παλαμά!

Μόλις μία ημέρα μετά την έλευση του 2017 ο Ατρόμητος Παλαμά δείχνει τις προθέσεις του να θωρακίσει το ρόστερ του και να συμπληρώσει τα όποια κενά τώρα που οι διοργανώσεις οδεύουν προς την τελική ευθεία. Οι Πράσινοι προχώρησαν στην πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή, αποκτώντας τον Δημήτρη Μανακούσιο!

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα της ΑΕΛ (παίρνοντας παραστάσεις τόσο από την αντρική ομάδα, όσο και από τη Νέων), του Οικονόμου Τσαριτσάνης και του Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική αλλά και στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας με τον Φαλανιακό και τον Σμόλικα Φαλάνης στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Νεο έτος, νέα αρχή, νέα μεταγραφή για την ομάδα μας….. Ενισχύοντας την άμυνα της ομάδας μας,καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρομήτου τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Μανακούσιο Δημήτρη ο οποίος μας έρχεται από την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Επίσης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα μεγάλων ομάδων όπως η ΑΕΛ (τόσο στην ομάδα των U17 όσο και στην μεγάλη ομάδα), ο Φαλανιακός, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Δωτιέας Αγιάς (στην Γ’ εθνική).