Βαθμολογία

Αποχώρησε ο Λαμπρόπουλος από την προπόνηση

Συνεχίστηκε σήμερα (2/1) με την διεξαγωγή μεσημεριανής προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (4/1) με αντίπαλο την Βέροια στο AEL FC ARENA για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League.

Κατα την σημερινή δεύτερη προπόνηση για το 2017, καθώς πραγματοποιήθηκε και ανήμερα Πρωτοχρονιάς προπόνηση το απόγευμα, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Για τον Έλληνα μέσο θα ακολουθήσει εξέταση για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στο μεταξύ, στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Ντοντό, ο οποίος τόσο χθες όσο και προχθές, στο περιθώριο του προπονητικού διτέρματος με την Κ20, έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με την επίβλεψη των γυμναστών της ομάδας. Εξυπακούεται ότι οι Αβραάμ, Βαρέλα και Μασούρας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Η αυριανή (3/1) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 και μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την μακεδονική ομάδα.

Φιλοδοξία της ΠΑΕ είναι να μπορούν - εάν επιλεγούν από την τεχνική ηγεσία - να συμμετάσχουν σ' αυτή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, γι' αυτό και κατατέθηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα με την έλευση κιόλας του νέου χρόνου και το άνοιγμα του σχετικού ηλεκτρονικού συστήματος.

Η εντατική προσπάθεια για έγκαιρη παραλαβή της "μπλε κάρτας" ακόμη και του Λελογκονόλο Μασαλέσα από την Ομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής συνεχίζεται, ενώ δεν υπάρχει επί του παρόντος κάποια ανησυχία για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν τα διεθνή πιστοποιητικά τους σε ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες.