Βαθμολογία

Ζιάκας: «Τα νέα παιδιά η βάση και το μέλλον της ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Επίκαιρα και τοπικά» με τους Θάνο Αναστασίου και Αποστόλη Πλασταρά «φιλοξενήθηκε» ο προπονητής της κ-20 της ΑΕΛ Μίλτος Ζιάκας.

Ο κ. Ζιάκας αφού έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από την ομάδα νέων της ΑΕΛ, για το αν υπάρχουν δυνατότητες, κάλεσε τον κόσμο να στηρίζει τις προσπάθειες των νέων, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι τα νέα παιδιά θα πρέπει να αποτελούν την βάση και το μέλλον της ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή της κ-20:

«Καταρχάς Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά και στην ΑΕΛ να βρει τον δρόμο της μέσα από την μεγάλη προσπάθεια που κάνει».

Σε ερώτηση για τις εντυπώσεις του από την ομάδα νέων της ΑΕΛ ανέφερε:

«Μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τώρα από εκεί και πέρα για να φτάσεις να παράγεις θέλει συνεχή βελτίωση, διάθεση και αν υπάρχει πολύ σύντομα θα παράγουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα. Χρειάζεται υποστήριξη, διοικητική βούληση που υπάρχει και δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η ΑΕΛ έλειπε πέντε χρόνια από την μεγάλη κατηγορία και έτσι όταν υπάρξει σταθεροποιήση τότε θα είναι καλύτερα.

Αυτό που οφείλουν να κάνουν όλοι είναι μέσα από τον σχεδιασμό είναι να υπάρχουν παίκτες που να μην υστερούν σε φυσική κατάσταση ούτε σε άλλα σε σχέση με τους κανονικούς, της πρώτης ομάδας δηλαδή, που έχουν εμπειρίες».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα δήλωσε:

«Αποχώρησαν κάποια παιδιά που θα πάνε σε άλλα πρωταθλήματα και στην συνέχεια θα επαναξιολογηθούν όπως ο Λευτέρης ο Παπαδόπουλος. Θα δούμε αν θα βρεθεί κάτι αξιόλογο καθώς κάνουμε προσεκτικές κινήσεις, έχουμε δει πολλά παιδιά στον νομό και όταν έρθει η ώρα της αξιολόγησης θα δούμε. Παίζουμε με την Βέροια την Τετάρτη στις 12:00 στο Αλκαζάρ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας καθώς τα παιδιά παίρνουν δύναμη από εκεί και χαίρονται να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα».

Για κάποιους παίκτες από την κ-20 αν θα δοθούν κάπου είπε:

«Κοιτάξτε πχ ο Κεϊτά είναι γεννημένος το 1996 και για μένα παίκτης σε αυτή την ηλικία δεν θα πρέπει να είναι στην νέων. Θεωρώ ότι η Νέων πρέπει να είναι ανταγωνιστική στις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες. Η ΑΕΛ κοιτάει να δώσει κάπου πιο ανταγωνιστικά τον παίκτη. Ο Κουτογλίδης έχει δείξει δείγματα, έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα και ανήκει εκεί.

Εμείς θέλουμε τα νέα παιδιά να αποτελούν την βάση και το μέλλον της ΑΕΛ. Είναι εφικτό και πρέπει να το πιστεύουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ