Βαθμολογία

Πάει για κοινοτικό ο Παναθηναϊκός

Εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης (5/1) με τον Πλατανιά στα Χανιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», έχουν προχωρήσει οι επαφές με ξένο παίκτη ο οποίος λογίζεται ως κοινοτικός, ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει ποια είναι η θέση που αγωνίζεται.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος προχωράει και τα ζητήματα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται και έχουν αποφασίσει οι «πράσινοι» να γίνει η αποδέσμευσή τους. Οι Σάμπα και Ιβανόφ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, ενώ αντίστοιχες επαφές θα γίνουν και με τον Βέμερ, αλλά και πιθανότατα και με τον Ταυλαρίδη.

Σχετικά με το θέμα του Ιμπάρμπο, εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα, θα κληθεί σε απολογία από την ΠΑΕ. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη ενημερώσει τον αντζέντη του Κολομβιανού και είναι δεδομένο πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Αρχικά, θα επιδιωχθεί να λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ελπίζουν να έρθει πρόταση η οποία να καλύπτει τον ίδιο και την Κάλιαρι, ώστε να υπάρξουν πιο γρήγορα εξελίξεις. Οι «πράσινοι» θέλουν το «διαζύγιο» να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται, καθώς ο Ιμπάρμπο καταλαμβάνει θέση ξένου, γεγονός που περιορίζει τις επιλογές για την ενίσχυση του ρόστερ του «τριφυλλιού».