Βαθμολογία

Φερνάντες: «Η ΑΕΛ άλλαξε τους όρους που μου είχε υποσχεθεί»

Σε «ναυάγιο» κατέληξε η μεταγραφή του Αντριάν Φερνάντες στην ΑΕΛ. Ο 22χρονος Παραγουανός επιθετικός ταξίδεψε στη Λάρισα, όμως ενώ έφτασε μια «ανάσα» από την υπογραφή συμβολαίου με τον σύλλογο της πόλης, το «φλερτ» δεν πέτυχε και αποχώρησε.

Σύμφωνα με τη λαρισαϊκή ΠΑΕ, ο Φερνάντες έκανε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους δεν ήταν τα επιθυμητά, με τη μετραγραφή να ματαιώνεται. Ο 22χρονος άσος, ωστόσο, ο οποίος βρήκε κατευθείαν ομάδα, καθώς ανακοινώθηκε από τη Σπορτίβο Λουκένιο, παρουσίασε ένα διαφορετικό σενάριο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ασουνσιόν, ΑΜ730, υποστήριξε πως οι «βυσσινί» αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αλλάξουν τους όρους του συμβολαίου, με τις δύο πλευρές να μη συμφωνούν τελικά και για αυτό επέστρεψε στην πατρίδα του χωρίς να υπογράψει.

«Ταξίδεψα στην Ελλάδα, αλλά όταν έφθασα είδα ότι άλλαξαν το συμβόλαιο που μου είχαν υποσχεθεί κι επέστρεψα στην Παραγουάη. Δεν μου πήρε πολύ, συμφώνησα πολύ γρήγορα με τη Λουκένιο», υπογράμμισε ο 22χρονος.