Βαθμολογία

Χωρίς Γκάρι Ροντρίγκες στη Λιβαδειά

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Γκάρι Ροντρίγκες για τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (3/1) με τον Λεβαδειακό. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει συμφωνήσει με τη Γαλατάσαραϊ και ενημέρωσε τον Βλάνταν Ίβιτς πως το μυαλό του βρίσκεται ήδη στην... Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα ο Σέρβος τεχνικός να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε, πάντως, από ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι δεν θα πρέπει να θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του, αν ο τουρκικός σύλλογος δεν προσφέρει και μάλιστα άμεσα ένα ποσό παραπλήσιο με τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του και φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα του υπογραμμίστηκε πως οφείλει να σεβαστεί πρώτα την ομάδα, ενώ το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και τις επόμενες ημέρες. Την ίδια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της Γαλατά, προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής στο οικονομικό. Θυμίζουμε πως οι Τούρκοι προσφέρουν 4 εκατομμύρια και αυτά όχι άμεσα, αλλά σε δόσεις.