Βαθμολογία

«Μας αντιμετώπιζαν σαν εχθρούς»!

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν κουβαλάει ο Σάσα Πάβλοβιτς από την περσινή του θητεία στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όπως παραδέχτηκε μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport.com».

«Στον Παναθηναϊκό πήγα, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ. Eίναι πάντως δύσκολο για κάποιον που έρχεται από το ΝΒΑ να συνηθίσει στην Ευρώπη.

Φάνηκε τελικά σαν να είμαστε εμείς οι εχθροί της ομάδας. Θεώρησαν πως εξαιτίας μας δεν έπαιρναν χρόνο οι Έλληνες και κυρίως ο Παπαγιάννης. Έχει την δυνατότητα να παίξει στο ΝΒΑ, αλλά δεν είχε την ποιότητα να αγωνιστεί στην Euroleague.

Ο Κούζμιτς ήταν πιο έμπειρος. Κάθε χαμένο λέι απ ή κάθε λάθος, αντιμετωπιζόταν ως έγκλημα. Ο κόσμος έλεγε πως είναι οκ να παίζει ο Παπαγιάννης, γιατί βοηθούσε στις νίκες και ήταν από τους καλύτερους μας παίκτες, αλλά αν δεν μπορεί να παίξει ο Παπαγιάννης, έπρεπε να μην μπορεί και ο Κούζμιτς. Είχε μεγάλη πίεση ο Κούζμιτς. Τώρα παίζει καλά και βελτιώνεται» ανέφερε ο Πάβλοβιτς.

Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Διαμαντίδη, που τον εξέπληξε με τις γνώσεις του για την πολιτική: «Είναι περίεργος άνθρωπος. Είτε έπαιζε άσχημα, είτε έβαζε 20 πόντους, ήταν ίδιος. Δεν ξέρει τι αμάξι οδηγεί. Δεν έχει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια, λέω ψέματα. Ενδιαφέρεται για την πολιτική. Ξέρει καλύτερα από μένα τι γίνεται στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία, την Αλβανία. Απίστευτος χαρακτήρας».