Βαθμολογία

Πάλι απών ο Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό

Τελευταία προπόνηση για το 2016 είχαμε σήμερα (31/12) στον Παναθηναϊκό χωρίς την παρουσία του Βίκτορ Ιμπάρμπο που απουσίαζε αδικαιολόγητα.

Από την πλευρά των "πράσινων" καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες προκειμένου να αποχωρήσει από τον σύλλογο καθώς τα ουκ ολίγα τερτίπια του Κολομβιανού έχουν εξοργίσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό και πλέον είναι ξένο σώμα.

Αγωνιστικά στο "τριφύλλι" έδωσαν ραντεβού το νέο έτος και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (2/1) στις 11:00 προκειμένου η ομάδα να μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Περιβόλια την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 19:30.

Μεταγραφικά αν και έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γιώργου Τζαβέλλα και Χρήστου Αραβίδη σε θέσεις μάλιστα που σκοπεύει να κινηθεί το "τριφύλλι" δηλαδή κεντρικού αμυντικού και επιθετικού.

Οι δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές δεν είναι στην λίστα του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου και έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε άλλες επιλογές παικτών κυρίως κοινοτικούς καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου μέχρι να φανεί και τι μέλλει γενέσθαι με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο που είναι όπως είπαμε ξένο σώμα.