Βαθμολογία

Κάλαντα, ευχές και δώρα στην ΠΑΕ ΑΕΛ (pics)

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν σήμερα (30/12) εντός των αποδυτηρίων του προπονητηρίου των Δένδρων παιδιά προερχόμενα από ακαδημίες σωματείων του νομού Λάρισας και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και τους ποδοσφαιριστές.

Ήταν μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας, την οποία αποδέχτηκαν με χαρά τα στελέχη της ΠΑΕ, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του ΣΕΠ στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία σ' αυτά τα 15 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του, όπως επισήμανε εκπροσωπώντας τα διοικητικά τμήματα της ομάδας ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Χρήστος Τσούμαρης.

Συμπληρωματικά, απευθύνθηκαν ευχαριστίες για το σύνθημα με το οποίο επέλεξε ο ΣΕΠ να εκφράσει την στήριξή του στις πρόσφατες δράσεις της ΠΑΕ σχετικά με τα προσφυγόπουλα. Απ' την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Μανώλης Γαραζανάκης, τόνισε πως θεωρήθηκε τιμή για όλους να 'ναι η αγαπημένη ΑΕΛ, εκείνη με την οποία θα κλείσει ο κύκλος των εκδηλώσεων για το εορταστικό για τον ΣΕΠ έτος του 2016, διαβεβαιώνοντας πως η βυσσινί φανέλα αποτελεί όνειρο κάθε παιδιού που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην περιοχή.

Ως ανταπάντηση, ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, τόνισε πως η σχέση της ΑΕΛ με την ποδοσφαιρική και ευρύτερη κοινωνία της Λάρισας είναι άρρηκτη και ικανή να αναιρέσει ακόμη και το "άβατο" των αποδυτηρίων, ειδικότερα όταν πρόκειται αυτά να φωτιστούν από παιδικά χαμόγελα.

Τέλος, από την πλευρά του Συνδέσμου προσφέρθηκε στην ΠΑΕ μια σκαλιστή πλάκα με παραστάσεις αλόγων και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα προς μεγαλομέτοχο, προπονητή και λοιπά στελέχη του αγωνιστικού τμήματος, για να δοθούν ως ανταπόδοση από την ΠΑΕ προς τον ΣΕΠ, μια φανέλα και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και στα παιδιά από ένα εικονογραφημένο αντίτυπο της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς, το οποίο τους διένειμε ο νεότερος των ποδοσφαιριστών, Γιάννης Μασούρας.

Οι ευχές ενόψει του 2017 για επιτυχίες στην ομάδα και καλή πρόοδο στα παιδιά, ήταν το αυτονόητο επιστέγασμα αυτής της όμορφης πρωτοβουλίας.