Βαθμολογία

Αργυρούλης: «Αυτές τις μεταγραφές πρέπει να κάνει η ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο Νίκος Αργυρούλης, ο οποίος έκανε λόγο για την κατάσταση στην Ελλάδα, την ΑΕΛ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις ευχές του ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε αναλυτικά:

«Εύχομαι η χώρα μας να ξεπεράσει αυτό το χαντάκι στο οποίο βρίσκεται. Γι' αυτήν την κατάσταση ευθύνεται ο Ελληνικός λαός και όχι αυτοί που μας κυβερνούν. Υπήρξαν τα κομματόσκυλα και τα μικροσυμφέροντα που μας οδήγησαν εκεί. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό το κράτος ούτε σε αυτούς που μας διοικούν βέβαια. Πάντως υπάρχουν άνθρωποι και βουλευτές που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κράτησαν ψηλά το κεφάλι, όμως χάθηκαν μέσα στο μπέρδεμα. Εύχομαι το Λαρισινό ποδόσφαρο να μεγαλώσει περισσότερο. Να γεμίσει με ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Στο ελληνικό ποδόσφαριο να βρούμε Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι ξένους και τέλος οι πολιτικοί να θημηθούν ότι βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν και όχι να μας θανατώσουν.» είπε για το νέο έτος.

«Δεν βλέπω φως στο τούνελ. Όταν υπάρχει ένας οίκος ανοχής και αντί για κόκκινο ανάβει πράσινο, παραμένει πάλι οίκος ανοχής. Οπότε δεν αλλάζει τίποτα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπεις ποδόσφαριο και στεναχωριέσαι αφάνταστα. Το ΑΕΛ FC ARENA με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να είναι γεμάτο. Η έλλειψη φιλάθλων δείχνει μια παρακμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Δυστυχώς οι παίκτες είναι λάθος και όχι οι παράγοντες. Αυτοί παίζουν ποδόσφαιρο. Οι σημερινοί ποδοσφαριστές δεν παίζουν ποδόσφαριο και βρίσκουν δικαιολογίες. Δεν είναι θέαμα αυτό. Δεν μπορεί αυτά να είναι παιδιά που πληρώνονται.» τόνισε σχετικά με την τωρινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η ζωή προχωράει. Δεν φταίει κανένα σύστημα. Τότε εμείς παίρναμε απλώς κάποια φακελάκια για να μας δώσουν δύναμη. Σήμερα έχει διατροφές, βιταμίνες. Έχουν μια δυναμική και ταχύτητα παραπάνω από τη δική μας. Εμείς άμα κάναμε την προπόνηση που κάνουν πάλι θα παίζαμε. Απλά το ποδόσφαιρο έχει εξέλιχθει.» τόνισε για το γεγονός πως έχουν αλλάξει οι εποχές.

«Εμείς είχαμε μαύρα παπούτσια τότε και τα καθαρίζαμε. Σήμερα το ένα είναι πράσινο και το άλλο είναι κίτρινο. Αυτό δείχνει ότι το μυαλό μας ήταν στο ποδόσφαιρο. Σήμερα μιλάμε για business. Σήμερα το ποδόσφαιρο διοικείται από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκόσμια.» σχολίασε επιπροσθέτως.

«Εκτός από τις αγωνιστικές ανάγκες, πολλές φορές οι μεταγραφές ενδεχομένως είναι μια ενέργεια να δικαιολογήσουμε την αποτυχία προς τον κόσμο.» είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με το θέμα των μεταγραφών.

«Εάν η διοίκηση και ο προπονητής δεν βρουν ένα σέντερ φορ που θα τον αισθάνονται οι αντίπαλοι, αν δεν βρουν και ένα καλό δεκάρι και ενδεχομένως κάποιον στα αριστερά θα βρει δυσκολίες η ΑΕΛ. Η ομάδα δεν έχει ένα κουμανταδόρο στη μέση. Οι υπόλοιποι χαφ είναι πολύ καλοί, καθώς και οι τερματοφύλακες και οι αμυντικοί. Ο Καπός είναι ταλέντο, αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς σε αυτόν τον παίκτη. Η ΑΕΛ αυτά θέλει και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έχει ένα καλό προπονητή.» επεσήμανε σχετικά με την εικόνα που έχει από την ΑΕΛ φέτος.