Βαθμολογία

Πάμπλο Γκαρσία: «Στην Ελλάδα ένιωσα ποδοσφαιριστής»

Αφιέρωμα στον Πάμπλο Γκαρσία και τη νέα του ζωή έκανε η ισπανική εφημερίδα «Marca» έχοντας και δηλώσεις του Ουρουγουανού προπονητή των Νέων του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος μέσος είχε φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και στη Marca του έκαναν αφιέρωμα με τίτλο: «Ένα Ουρουγουανικό είδωλο στην Ελλάδα» και εκτός από την πορεία του Πάμπλο Γκαρσία υπάρχει και συνέντευξη του από την πατρίδα του όπου βρίσκεται.

«Αυτή τη στιγμή με βρίσκεται να ψαρεύω με φίλους. Στη Ρεάλ δεν ένιωσα ποτέ άνετα. Υπήρχε πάρα πολύ λάμψη. Θυμάμαι μια μέρα, ενώ έκανα προπόνηση με τον Μπέκαμ, υπήρχαν δύο ή τρεις ειδικές κάμερες να μας καταγράφουν για διαφήμιση. Για μένα αυτό δεν μου άρεσε. Οσον αφορά για την πόλη, μου αρέσουν οι μικρές πόλεις και χωρίς κίνηση. Ζω το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο. Παρόλα αυτά να αγωνιστώ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταπληκτική εμπειρία», είπε αρχικά ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στη συνέχεια έκανε μια ειδική μνεία για τη ζωή στην Ελλάδα και την προπονητή στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να προπονήσω την πρώτη ομάδα. Είμαι υπομονετικός. Θέλω να συλλέξω εμπειρίες, να πάρω τίλο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιθυμία.

Στην Ελλάδα, μετά την Οσασούνα, ένιωσα καλύτερα ως ποδοσφαιριστής. Αισθάνομαι πολύ πως ζουν το ποδόσφαιρο οι άνθρωποι. Με πάθος με... φωτιά! Στη Μαδρίτη έχω φίλους, όπως είναι ο Ζιντάν, καταπληκτικός και ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ενα απλό παιδί, όπως μου αρέσουν να είναι οι άνθρωποι. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα κατέληγα στην Ελλάδα. Η οικογένειά μου είναι μια χαρά και καταλαβαίνω τα πάντα στα ελληνικά»...