Βαθμολογία

Έφυγε από τον Πανθρακικό ο Μπολοβίνης

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Φίλιππου Μπολοβίνη με τον Πανθρακικό. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος ήταν επιλογή του Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος έχει αποχωρήσει.

Ο άλλοτε προπονητής τερματοφυλάκων του Αχαρναϊκού με τοποθέτησή του στο facebook έκανε γνωστό ότι αποχωρεί για προσωπικους λόγους και ευχαρίστησε τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτούς τους έξι μήνες, τον γενικό αρχηγό κ. Μαυρομμάτη Χάρη καθώς και τους προπονητές κ. Ανυφαντάκη Κώστα, κ. Διακάκη Τάκη, τον γυμναστή κ. Μαντζουράνη Νίκο και για το σύντομο διάστημα τους κ. Βασιλακάκη Κώστα και κ. Γεμεντζή Κώστα, και τους παίκτες που συνεργάστηκα.

Ιδιαίτερα τους ταλαντούχους τερματοφύλακες Γκαραβέλη Α., Τζελέπη Γ., Παπαδόπουλο Κ. για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, και όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας. Δυστυχώς για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους πρέπει να βρίσκομαι κοντά την οικογένειά μου. Ο Πανθρακικός αποτέλεσε για εμένα ακόμη ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυνατηθούν υπό άλλες συνθήκες».