Βαθμολογία

Ολλανδοί για Καρανίκα

Μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες και στη συνέχεια να τους πουλάει είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το έχει αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις.

Εκείνος που τη συγκεκριμένη στιγμή είναι το όνομα που συζητιέται είναι ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr οι «πράσινοι» δεν παίζουν μόνοι τους.

Υπάρχει άλλη μία ομάδα από την Ελλάδα που έχει εκφράσει φιλολογικά το ενδιαφέρον της, αλλά και μία από την Ολλανδία. Η τελευταία τον είχε τσεκάρει στα ματς με την Άλκμααρ και από το καλοκαίρι τον παρακολουθεί στενά.

Η πλευρά του παίκτη είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον αλλά έως τώρα πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κατατεθεί από κανέναν για τον 24χρονο με τον «Άγιαξ» να είναι θετικός στο ενδεχόμενο πώλησής του με το κατάλληλο αντίτιμο.

Από εκεί και πέρα, ένα πρόβλημα έχει ο Γιάννης Πετράκης και αυτό είναι ο Θοδωρής Μπέριος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού. Όλα δείχνουν ότι θα χάσει το ματς με τον Πανιώνιο και ίσως αυτό και με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/12) σε γνωστό κατάστημα της πόλης, το οποίο είναι και χορηγός της ομάδας, προκειμένου να στηρίξει το «Όραμα Ελπίδας».