Βαθμολογία

Μανιάς: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου να έρθω στον Αστέρα»

Τη δική του γιορτή έκανε το βράδυ της Πέμπτης (29/12) ο Αστέρας Τρίοπλης στη μπουτίκ της ομάδας, στην οποία το παρών έδωσαν οι Αντόνιο Ντοναρούμα, Σταύρος Τσουκαλάς και τα νεα μεταγραφικά αποκτήματα Γεβγέν Σελίν και Μιχάλης Μανιάς.

Αρκμετοί ήταν οι μικροί φίλοι των Αρκάδων που παραβρέθηκαν, ενώ τη διοίκηση του συλλόγου εκπροσώπησαν ο Γιώργος Μποροβήλος που βρέθηκε μαζί με τους αντιπρόεδρους, Χρήστο Κενέ και Δημήτρη Μποροβήλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο Μανιάς. Αναλυτικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, να βοηθήσω την ομάδα μου κι εγώ με τη σειρά μου. Η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αστέρας δεν αντικατοπτρίζει καθώς υπάρχει μεγάλη οργάνωση στο σωματείο και εύχομαι με τη νέα χρονιά να μπούμε με το δεξί και να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα».

Για το αρχικό ενδιαφέρον του Αστέρα: «Όταν έμαθα πως ο Αστέρας ενδιαφέρεται για την περίπτωση μου, δεν το σκέφτηκα καθόλου καθώς ήθελα να επιστρέψω στη χώρα μου και ο Αστέρας μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Σε τι ετοιμότητα βρίσκεται η ομάδα, καθώς ο Αστέρας καλείται να δώσει οκτώ παιχνίδια σε ένα μήνα: «Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, πρέπει να αντεπεξέλθουμε κι εμείς. Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια η ομάδα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρει θετικά αποτελέσματα. Γιατί αν δεν πάρει δεν θα υπάρξει και ψυχολογία. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι.

Από την άλλη κοιτάμε και το Κύπελλο καθώς οι νίκες εκεί αποτελούν μονόδρομο. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο σύλλογο».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις: «Όταν είχα αγωνιστεί ως αντίπαλος του Αστέρα είχα δει πως στην ομάδα υπάρχει οργάνωση. Βέβαια, μίλησα και με τον Σταύρο Τσουκαλά και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο».

Πήρες πράγματα όσο ήσουν στο Βέλγιο: «Σίγουρα πήρα κάποια πράγματα από το εξωτερικό αλλά και από την άλλη δεν ήμουν ευχαριστημένος με πολλά πράγματα κι αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψα. Στο εξωτερικό δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα».

Για το ενδεχόμενο της Εθνικής: «Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ως στόχο να αγωνιστεί με την Εθνική. Εμένα οι στόχοι μου είναι πολλοί και θα προσπαθήσω να καταφέρω όσους μπορώ».

Μία ευχή για τον κόσμο του Αστέρα: «Θέλω να ευχηθώ να έχουμε όλοι την υγεία μας και εμείς από πλευρά μας θα δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Σελίν και Μανιά και στη συνέχεια σημείωσε ότι θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του Αστέρα.

Αναλυτικά: «Σίγουρα αποτελεί μία παράδοση για την ομάδα μας σήμερα, να γιορτάζουμε κοντά στην Πρωτοχρονιά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ήδη στο ρόστερ μας δύο νέους ποδοσφαιριστές ενώ ρώτησα και εγώ με τη σειρά μου σήμερα εδώ στο Star Store τον Άγιο Βασίλη και μου είπε πως εκτός από τους Σελίν και Μανιά έφυγε… τρέχοντας προκειμένου να φέρει και κάποιον ακόμα. Ελπίζουμε πως θα είναι κάτι καλό όπως αυτές οι δύο μεταγραφές που έγιναν.

Εμείς παρά την δυσκολία που υπάρχει τον Ιανουάριο στο μεταγραφικό παζάρι καταφέραμε και διαλέξαμε ήδη αυτούς τους δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτιμούν πως θα πλαισιωθούν με ακόμα δύο περίπου προσθήκες, έτσι ώστε ο Αστέρας να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρξει κάποια ακόμη προσθήκη πριν το φινάλε του 2016 είπε: «Επειδή ξέρω πως η δουλειά του Άϊ Βασίλη είναι αρκετά δύσκολη και έχει πολλά δρομολόγια σε όλο τον κόσμο να κάνει, εκτιμώ πως αν δεν είναι τα δώρα μας σε αυτό το δρομολόγιο θα είναι στο επόμενο».

Τέλος, η ευχή του για τον κόσμο ήταν η ακόλουθη: «Οι ευχές είναι καθιερωμένες. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να δώσει σε όλους υγεία και χαμόγελα τα οποία έχουν στερηθεί οι άνθρωποι τον τελευταίο καιρό κι από εκεί και πέρα εύχομαι η ομάδα μας να ξαναμπεί σε τροχιά επιτυχιών διότι καλώς ή κακώς ο φίλαθλος του Αστέρα έχει συνηθίσει να βλέπει τον αγαπημένο του σύλλογο ψηλά».