Βαθμολογία

«Ατρόμητος» και ....λαρισινός ο Παλαμάς (pics)

Ο Ατρόμητος Παλαμά είναι ομάδα του νομού Καρδίτσας. Ένας σύλλογος ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πρώτη τοπική κατηγορία του όμορου νομού όμως δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Ο σύλλογος όπως είπαμε πρωταγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία της Καρδίτσας και για ακόμα μια σεζόν ο πήχης είναι ψηλά και με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Γ' Εθνική μια επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και της διοίκησης, αλλά και του κόσμου που ακολουθεί πιστά.

Το περασμένο καλοκαίρι όταν η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο, η διοίκηση αποφάσισε ξανά να μην πάει χαμένη η φετινή σεζόν και έτσι έδωσε τα κλειδιά στον καταξιωμένο Λαρισαίο τεχνικό, τόσο σε επίπεδο μικτών και περιφερειακών ομάδων με σημαντική ανάδειξη παικτών, όσο και σε επίπεδο Γ' Εθνικής με τα Τρίκαλα, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Τύρναβο, Τάσο Μπεριτζά.

Μαζί με τον κ. Μπεριτζά και ο νεαρός και ιδιαίτερα εξελίξιμος γυμναστής Γιάννης Παπαιωάννου ο οποίος σταμάτησε την ενεργό δράση, πέρσι ήταν στον Δωτιέα Αγιάς και φέτος στον Παλαμά όπως και ο Λεωνίδας Κιόρογλου ως γυμναστής τερματοφυλάκων με σημαντικές επιτυχίες ως παίκτης στον Απόλλων Λάρισας και στο τεχνικό τιμ του Τυρνάβου

Η ομάδα βασίζεται σε ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών με πολλούς Λαρισαίους τους Κώστα Γούπο, Βασίλη Παπαγεωργίου, Βαγγέλη Κολιό, Βασίλη Φλώρο, Βαγγέλη Παπαχρήστο, Αντώνη Βούζα, Νίκο Γελαλή, Αντώνη Καραμπίνα και τον Θωμά Τσιρογιάννη ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Μαζί τους και μια σημαία της Αναγέννησης ο Άγγελος Χατζηρίζος, όπου όλοι μαζί με πρωτεργάτη τον Τάσο Μπεριτζά θα προσπαθήσουν για τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Ο Παλαμάς στο φινάλε του πρώτου γύρου είναι στην 2η θέση με 40 βαθμούς, έναντι 43 που έχει ο ΑΟ Σελλάνων, η ομάδα του Προαστίου, σε ενα πρωτάθλημα που αναμένεται συγκλονιστικό στο δεύτερο μισό με φόντο τα μπαράζ ανόδου. Η ομάδα έκλεισε τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο με νίκη 1-0 στην έδρα της Μυρινής και με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις η καρδιτσιώτικη ομάδα θα ετοιμαστεί κατάλληλα για τα μπαράζ τα οποία θα κρίνουν και το εισιτήριο της ανόδου.

Το κλίμα στον σύλλογο είναι πολύ καλό και οικογενειακό, ενώ άπαντες πιστεύουν ότι φέτος ο στόχος θα επιτευχθεί καθώς αρκετά χρόνια η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού, φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό. Φέτος με την εμπειρία που υπάρχει και με τις κατάλληλες πινελιές η ομάδα θα κοιτάξει να έχει αλλάξει κατηγορία το προσεχές καλοκαίρι.

Από την πλευρά του το athleticlarissa εύχεται στην ομάδα και στους ανθρώπους της Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία και το τέλος της σεζόν να βρει την ομάδα στην Γ' Εθνική.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ