Βαθμολογία

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στη Βέροια

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από την πρώτη του προπόνηση ο Χαλιφά Σουλέ και έτσι ο Θωμάς Γράφας δεν χρειάστηκε να δει πολλά περισσότερα και εισηγήθηκε την παραμονή του στην ομάδα.

Εντός των ημερών ο μέσος από τα Νησιά Κομόρες θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με τους Ημαθιώτες και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κατηγορία.

Άμεσα θα τελειώσει και η μεταγραφή του Αλ Χαρμπί, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα από το Κουβέιτ. Ο 21χρονος είχε δοκιμαστεί χωρίς να αφήσει ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις. Αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν είχαν πιεστεί με όσα είδαν, αλλά τελικά θα αποκτηθεί γιατί αυτή τη στιγμή είναι πολλά τα κενά στο ρόστερ και κάπως πρέπει να καλυφθούν.

Εν τω μεταξύ, οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν ακόμα είναι πολλές με τους ανθρώπους της ομάδας να εκτιμούν πως χρειάζονται τουλάχιστον άλλες τέσσερις μεταγραφές. Ένας εξτρέμ, ένας μέσος δεδομένου ότι αποχωρεί ο Παπαδόπουλος και πιέζει να φύγει και ο Παπαστεριανός, ένα αριστερό μπακ και ένας φορ αντί του Βίτι που κουνάει μαντήλι.

Τέλος, η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ συνεχίζεται και ο Γράφας έχει ενημερώσει τους παίκτες του πως θα έχουν προπονήσεις όλες τις μέρες παρά τις γιορτές. Ο Καπετάνος λόγω ίωσης δεν έκανε ούτε την Πέμπτη (29/12), ενώ τραυματίας είναι ο Ασίγκμπα.

a-sports.gr