Βαθμολογία

Στην Κίνα με μυθικό συμβόλαιο ο Τέβες

Άφησε ξανά την Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς αλλά αυτή τη φορά για έναν νέο προορισμό. Ο Κάρλος Τέβες θα αγωνίζεται στο εξής στην Κίνα με το συμβόλαιό του να είναι εξωπραγματικό.

Την Πέμπτη (29/12) η Σανγκάι Σενχούα του Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού φορ, ο οποίος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και θα παίζει στην Ασία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Για κάθε ενα από τα επόμενα δύο χρόνια ο Τέβες θα παίρνει περίπου 40.000.000 ευρώ! Για την ακρίβεια τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα λαμβάνει 38.000.000 ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι τον μήνα θα βάζει στον τραπεζικό λογαριασμό του 3.160.000 ευρώ, ότι η μέρα θα παίρνει 104.000 ευρώ και ότι για κάθε δευτερόλεπτο που περνά θα παίρνει 1,2 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα αμείβεται 261.702 φορές πάνω πάνω από τον μέσο μισθό της κινεζικής πόλης, ενώ πήρε τέτοια έκταση η μεταγραφή του που ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, είπε πως μέσω αυτής της κίνησης ευελπιστεί να βελτιωθούν οι σχέσεις των δύο χωρών.