Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σίγκνεβιτς ο Πλατανιάς

Παίκτης του Πλατανιά θα είναι έως το τέλος της σεζόν ο Μικαλάι Σίγκνεβιτς. Οι Κρητικοί έψαχναν για έναν επιθετικό και ο εκλεκτός τελικά ήταν ο Λευκορώσος, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (29/12) με την ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Μικαλάι Σίγκνεβιτς για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 20/2/1992 στο Μπρεστ της Λευκορωσίας. Στην τοπική Ντινάμο έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ τον Αύγουστο του 2013 πήρε μεταγραφή στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Εχει ύψος 1,94μ και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πλατανιά τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τις διοικήσεις της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και του Πλατανιά που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω και εκτός της Λευκορωσίας. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα μου ομάδα, τον Πλατανιά».

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη το πρόγραμμα περιελάμβανε μπάσκετ και ποδόσφαιρο σάλας εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ατομικό ακολούθησαν οι Γκνιάτιτς, που ούτως ή άλλως θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στο «τριφύλλι», και Γουνδουλάκης. Η κατάσταση του τελευταίου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.