Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Γαβαλά η Καλλονή

Την παραμονή του Δημήτρη Γαβαλά στο πόστο του πρώτου προπονητή ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη (29/12) η Καλλονή. Η ομάδα του βορείου Αιγαίου μέχρι στιγμής βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ο τεχνικός έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της βαθμολογικής αναρρίχησης για την ομάδα.

Άλλωστε ο 46άχρονος προπονητής που αποτελεί χρόνια μέλος της ΑΕΛΚ, αποτελεί μία σοφή επιλογή, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, μετά και από την άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΛΚ: Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει πως προπονητής της ομάδας μας παραμένει ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς υπηρετεί την Καλλονή μας εδώ και έξι περίπου χρόνια ως υπεύθυνος και προπονητής ακαδημιών και τμημάτων υποδομής, ενώ την περσινή σεζόν (Superleague 2015-2016) διετέλεσε συνεργάτης του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη. Η προσφορά του από όλα τα πόστα κρίνεται σημαντική και απόλυτα επιτυχημένη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του».  

Από την πλευρά του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε και ο Δημήτρης Γαβαλάς. Ο 46άχρονος τεχνικός έσπευσε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Καλλονής για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο να ανέβει στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γαβαλά: «Είναι σημαντική για μένα η εμπιστοσύνη του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και τον ευχαριστώ γι'αυτό. Από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατό ώστε με πολλή δουλειά η ομάδα μας να βρει το δρόμο της».