Βαθμολογία

Κούγιας: «Παράδειγμα προς μίμηση για μια κοινωνία που πάσχει» (PICS)

Τις δικές του πεποιθήσεις όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα μιας λειτουργικής και σωστής κοινωνίας εξέφρασε ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, στη σημερινή (29/12) χριστουγεννιάτικη γιορτή της «βυσσινί» ΠΑΕ, που έλαβε χώρα στο Queen's Bar του AEL FC ARENA.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, έκανε λόγο για τις θέσεις της ΠΑΕ, ενώ συνάμα παρουσίασε και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

«Όποιος κάνει τον κόπο και κάνει δέκα βήματα και δει στη διπλανή αίθουσα τα βλέμματα αυτών των παιδιών, θα καταλάβει πόσο σημαντική είναι η σημερινή εκδήλωση. Ήταν δική μου επιλογή να βάλω αυτό το σύνθημα στη φανέλα μας. Το έναυσμα ήταν μια είδηση που με έκανε να ντρέπομαι. Το δημοψίφησμα σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας για να δεχθούν αυτά τα παιδιά η όχι. Δεν μας ενδιαφέρουν τα άρρωστα μυαλά. Εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε ψυχικά εντάξει και να έχουμε κάνει το καθήκον μας. Από την πρώτη μέρα που η ΑΕΛ άρχισε να δημιουργείται είχαμε δηλώσει ότι η ΑΕΛ θα είναι κάτι πολύ περισσότερο πέρα από τις τέσσερις γραμμές. Θα είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για μια κοινωνία που πάσχει.Γιατί πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέρετε από τις τηλεοράσεις. Η ραχοκοκαλιά των κοινωνιών του δυτικού πολιτισμού πονά. Όταν λοιπόν μία κοινωνία δεν περιτριγυρίζεται από παιδικά χαμόγελα τότε δεν είναι υγιής.Εμείς οι γονείς διδάσκουμε στα παιδιά συμπεριφορές. Η ΑΕΛ αυτό θα διαδίδει καθημερινά παγκοσμίως. Το κάναμε και πέρυσι με την καθιστική διαμαρτυρία μας για το στυγερό έγκλημα στο Αιγαίο αλλά και την προσφορά ρούχων και τροφίμων στα παιδιά οικογενειών της πόλης. Και αυτό είναι απλό. Όλα τα παιδιά, από το Νότιο Πόλο μέχρι το Βόρειο να έχουν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα στην γνώση, την στέγαση και τροφή και όλα να είναι χαρούμενα. Σας καλώ να γίνετε συνέταιροι για το χαμόγελο του παιδιού.» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ στη σημερινή (29/12) εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες που συνέλεξε το Athleticlarissa.gr: