Βαθμολογία

Οι ευχές των νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ (PICS)

Στην σημερινή (29/12) εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Queen's Bar του AEL FC ARENA, παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ΑΕΛ. Οι «πρόσφατες προσθήκες» της ΠΑΕ ΑΕΛ μοιράστηκαν με τον κόσμο τα δικά τους μηνύματα και ευχές ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε αναλυτικά:

Ικαούνιεκς: Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Θα δώσω ότι περισσότερο μπορώ στην ομάδα. Έρχομαι από ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι Λιγκ 1 στην Ελλάδα.Φέτος θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Θεοδωρόπουλος: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της πόλης μου. Όνειρο για εμένα από μικρό παιδί. Ελπίζω να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.

Τικίτο: Είμαι πολύ χαρούμενος.Έρχομαι από ένα πρωτάθλημα όπως είναι το Πορτογαλικό όπου έπαιζε με την Ταντέλα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό δεύτερο-μισό στη σεζόν και τη νέα χρονιά να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Εύχομαι τα καλύτερα και σας ευχαριστώ.

Μασαλέσα: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ, προτιμώ να παίζω. Καλή επιτυχία στην ομάδα που βρίσκεται σε αυτήν την πανέμορφη πόλη. Είναι η πρώτη μου φορά εκτός Νότιας Αφρικής και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και να δείξω το καλύτερο.

Γκαγιέχο: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Ελπίζω να κερδίσουμε πολλές αναμετρήσεις και να απολαύσουμε τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πολύ.