Βαθμολογία

Σαρλής: «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα»

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, μίλησε για την μεταγραφή του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ και εξαπέλυσε επίθεση κατά των Καγιούλη-Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για την υπόθεση Λάμπρου και τις αντιδράσεις του κόσμου κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη: «Δε δικαιώθηκε ο κόσμος; Ο Ηρακλής είναι σε άρματα του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και αυτοί ήρθαν να κάνουν άλλα πράγματα στην ομάδα και όχι αυτά που προσδοκεί αυτός ο μεγάλος λάος. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει και δεν ξέρουμε πως θα ξεμπλέξουμε. Κάποια πράγματα είχαν καταδειχθεί από τις ανακοινώσεις της Θύρας 10 και πλέον επιβεβαιώνονται. Ο κόσμος είναι αντίθετος, θέλει περήφανα πράγματα, αυτονομία, ανεξαρτησία. Και η Μπαρτσελόνα πουλάει αλλά όχι στη Ρεάλ.

Αυτοί είναι μάνατζερ. Σας είχα πει ότι εαν δουν ότι ζορίζονται θα πουλήσουν τους δικούς τους παίκτες για να κάνουν αποσβέσεις. Ο Ηρακλής θα καταστραφεί, αυτοί όχι. Θα πάρουν τα λεφτά τους με πολλούς τρόπους. Μη δούμε κι άλλες πωλήσεις και μην παίζει η ομάδα με τα παιδιά της Κ20 κάποια στιγμή. Μήπως ο Καγιούλης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη; Επίσης είχε πει ότι εάν δε βρεθεί επενδυτής θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2.000.000 ευρώ και ο Ηρακλής δε θα έχει πρόβλημα. Για να δούμε θα το κάνει;».

Για το χρέος του Ηρακλή στο ΙΚΑ: «Ηταν γύρω στις 650.000 και είχαν μείνει περίπου 150 μετά τη μεταγραφή του Βέλλιου. Έγιναν ρυθμίσεις αλλά δε νομίζω να πληρώθηκε ξανά η δόση».

Τέλος, τόνισε ότι: «Το ψέμα κάποτε αποδεικνύεται ότι "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα". Ο κ. Καγιούλης έταξε πληρωμές, μπήκαν λεφτά; Ας περιμένουμε και θα δούμε».