Βαθμολογία

Kαλλιθέα: «Να αποκαλύψει τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει...»

Ανακοίνωση – απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά τον μεταξύ τους αγώνα εξέδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας, καλώντας τον παράλληλα «Να αποκαλύψει τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, να βοηθήσει τελικά στην κάθαρση για την οποία εμφανίζεται ότι αγωνίζεται.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περιμέναμε μάταια -όπως αποδείχθηκε- οκτώ μέρες για να δούμε αν κάποιος αρμόδιος θα ευαισθητοποιηθεί μετά τις δηλώσεις – παραλήρημα του μεγαλομετόχου της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου μετά τον αγώνα Λαμία – Καλλιθέα (22-12-2016).

Κι όμως, κανείς μέχρι σήμερα δεν έκρινε σκόπιμο να ζητήσει από τον κ. Παπαϊωάννου διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του ότι δηλαδή στον αγώνα με την Καλλιθέα η Λαμία «ήταν στημένη»... Πληροφορίες που μοιράστηκε ραδιοφωνικά με την φίλαθλη Ελλάδα, αλλά έκρινε περιττό να τις καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο ο προβληματισμός μας δεν αρκείται στις δηλώσεις ανθρώπων που ενσυνείδητα διαστρέφουν την αλήθεια προκειμένου να δημιουργήσουν τις... κατάλληλες συνθήκες για τους επόμενους αγώνες. Στοχεύει κυρίως στη στάση των αρμοδίων.

Άπραγοι και αδιάφοροι, αυτοί που διευθύνουν τις τύχες του ποδοσφαίρου μας, παρακολουθούν έναν μεγαλοπαράγοντα να καταγγέλλει «στήσιμο» ενός αγώνα της... υπερομάδας του, «στήσιμο» για το οποίο... είχε πληροφορίες και ουδείς αξιωματούχος κρίνει σκόπιμο να τον καλέσει να αποδείξει, ή έστω να αιτιολογήσει την θέση του αυτή. Να αποκαλύψει τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, να βοηθήσει τελικά στην κάθαρση για την οποία εμφανίζεται ότι αγωνίζεται.

Η Καλλιθέα δεν θ’ ασχοληθεί περαιτέρω με τον κ. Παπαϊωάννου. Του συνιστά μόνο να προσέχει και στις κινήσεις του και στις δηλώσεις του και κυρίως να μην διατυμπανίζει την εντιμότητά του. Αυτή ας αφήσει να την κρίνουν οι άλλοι.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας βέβαια συνιστούμε σε όποιον «κινδυνεύει» να χάσει την ορθή κρίση του από τον θόρυβο να παρακολουθήσει πάλι τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα, ή και όλη την αναμέτρηση με ψυχραιμία για να διαπιστώσει πως χωρίς την ουσιαστική συνδρομή της διαιτησίας η Λαμία δεν θα κέρδιζε την αποδεκατισμένης από τους τραυματισμούς Καλλιθέα.»