Βαθμολογία

Πάει για ξένο μέσο η Κέρκυρα

Η προσθήκη ενός αμυντικού μέσου κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη στην Κέρκυρα, με τον σύλλογο να εξετάζει περιπτώσεις από το εξωτερικό για να καλύψει την θέση. Ύστερα και από το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Στέλλιο Μαραγκό αλλά και από την «πόρτα» που έριξε στην ομάδα ο Σωτήρης Μπαλάφας, οι νησιώτες προσανατολίζονται στην αγορά του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο και οι όποιες εξελίξεις στο ζήτημα, αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα. Βέβαια οι «Φαίακες» ενδιαφέρονται και για την προσθήκη ενός επιθετικού.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Καπετάνος, του οποίου η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες. Συγκεκριμένα η Κέρκυρα θα κινηθεί για την απόκτησή του μόνο σε πιθανότητα που μείνει ελεύθερος. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε ο σύλλογος θα προσανατολιστεί και για την περίπτωση φορ στην ξένη αγορά.

Αναφορικά με το κομμάτι των υποδομών, παρελθόν αποτελεί από την Κέρκυρα ο Ευάγγελος Καρπατσέλης. Ο προπονητής είχε υπό τις οδηγίες του την ομάδα Κ17 των «Φαιάκων», όμως από εδώ και στο εξής δεν θα προπονεί τους μικρούς παίκτες της ομάδας όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Κέρκυρας: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή U17 Καρπατσέλη Ευάγγελο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα συνεχίζει την συνεργασία της με την "ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" με την ονομασία "Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ".