Βαθμολογία

Επαναπροσέγγιση με Τόρες

Μετά το ναυάγιο της περίπτωσης του Άντριαν Φερνάντεζ στην ΑΕΛ κινήθηκαν άμεσα μιας και θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρεθεί ο παίκτης για την γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa από την πλευρά της ΑΕΛ έχει γίνει επαναπροσέγγιση στην περίπτωση του Νταβίντ Τόρες ο οποίος είχε απασχολήσει την ΑΕΛ προ μερικών ημερών με τις διαπραγματεύσεις να παγώνουν τότε. Από την πλευρά των "βυσσινί" περιμένουν μέχρι και την προσεχή Παρασκευή (30/12) την απάντηση του παίκτη ούτως ώστε αν αυτή είναι θετική ο παίκτης να υπογράψει στην "Βασίλισσα".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ θέλει μια αξιόπιστη λύση για την γραμμή κρούσης και ο Τόρες αποτελεί μια τέτοια καθώς και εμπειρία έχει και πλούσιο βιογραφικό επίσης, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα μιας και αγωνιζόταν στον Πλατανιά τις σεζόν 2013-2014 και 2014-2015.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο 30χρονος Ισπανός φορ φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή λύση για την επίθεση και το μόνο που μένει είναι αν θα πει το ναι και να αποτελέσει και επίσημα παίκτη της ΑΕΛ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ