Βαθμολογία

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνει η ΕΠΣΛ

Στα πλαίσια του γιορταστικού κλίματος των ημερών, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας διοργανώνει φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ μιας ομάδας που θα απαρτίζουν Λαρισαίοι διαιτητές ποδοσφαίρου και μιας άλλης που θα συγκροτούν παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού μας.

Οι διοργανωτές του παραπάνω αγώνα πιστεύουν ότι η  πρωτόγνωρη αυτή ιδέα, αφενός θα συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων Ένωσης, Παραγόντων σωματείων και Διαιτητών ποδοσφαίρου και αφετέρου θα δείξει το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία των τριών αυτών πλευρών, προς τους ανθρώπους της περιοχής, που η συνεχής οικονομική κρίση τους έκανε να έχουν ανάγκη της βοήθειας όλων μας.

Για τον παραπάνω λόγο, ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι πολυάριθμοι φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου που θα προσέλθουν να τον παρακολουθήσουν, παρακαλούνται όπως, αντί εισιτηρίου εισόδου στο γήπεδο, να φέρουν μαζί τους οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο του γηπέδου και στο σύνολό τους θα μοιραστούν σε αδύναμες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του παραπάνω φιλανθρωπικού αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών και προσδιορίζεται στα μέσα της πρώτης εβδομάδας του 2017. Με την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, θα γίνει γνωστό και το γήπεδο της πόλης μας που  θα τον φιλοξενήσει.

Όσοι παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού επιθυμούν να συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο αγώνα και στην υπό συγκρότηση ομάδα της Ένωσης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν την πρόθεσή τους αυτή, με το μέλος της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης κ. Δημ. Τηλιό, στο τηλέφωνο 6937 909419.