Βαθμολογία

Υπενθύμιση της ΑΕΛ για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Σε υπενθύμιση για την αυριανή (29/12) χριστουγεννιάτικη γιορτή προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Queen's Bar του AEL FC ARENA.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη 29/12 και ώρα 3 το μεσημέρι στο Queen's Bar του AEL FC ARENA, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συγκέντρωση παικτών και στελεχών όλων των αγωνιστικών και διοικητικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, με παράλληλη διοργάνωση παιδικής γιορτής για τα νεότερα μέλη των οικογενειών τους.

Στην εκδήλωση, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν παιδιά που οι οικογένειές τους στηρίζονται από τις δράσεις και τα προγράμματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και παιδιά προσφύγων από τον καταυλισμό του πρώην στρατοπέδου "Ευθυμιόπουλου".

Επίσης, κατά τη διάρκειά της, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Στο μεταξύ, πέραν των διευθυντών εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, όπως ανακοινώθηκε εξ' αρχής, προσκλήθηκαν να παραβρεθούν μεταξύ άλλων οι επικεφαλής της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού, όλοι οι βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων, οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της ΕΠΟ και της Super League, καθώς και οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο.