Βαθμολογία

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση της ΑΕΛ

Συνεχίστηκε σήμερα (28/12) με την διεξαγωγή μεσημεριανής προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Βέροια στο AEL FC ARENA.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ τα οποία συγκροτήθηκαν με βάση το αγωνιστικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για την συνέχεια της περιόδου και τον μέσο αριθμό παικτών με τους οποίους επιθυμεί να δουλεύει ενόψει των επίσημων αγώνων.

Στο δεύτερο γκρουπ, το οποίο γυμνάζεται επίσης με μέριμνα σύσσωμου του προπονητικού και ιατρικού "τιμ" της ομάδας, ώστε να μην χάσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που είτε βρίσκονται σε συζητήσεις για λύση του συμβολαίου τους, όπως οι Καβουσάκης, Μαρουκάκης και Ουρτάδο, είτε διερευνάται ο δανεισμός τους, όπως οι Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χοτζάλι, Κεϊτά και Κρητικός.

Ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Αβραάμ κα Βαρέλα, όπως και ο τραυματίας Μασούρας, ενώ επί του παρόντος και μετά από εισήγηση του Σάκη Τσιώλη, με το πρώτο γκρουπ εξακολουθεί να γυμνάζεται ο Ναβάρο. Μοναδικός δικαιολογημένα απόντας παραμένει ο Ιλάριο Ντοντό.

Τέλος η αυριανή προπόνηση θα είναι επίσης μεσημέρι και θα ξεκινήσει στις 12:00, ενώ εν συνεχεία παίκτες και στελέχη θα παραβρεθούν στην εορταστική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στο Queen's Bar του AEL FC ARENA.