Βαθμολογία

Πολυχρονίου: «Δική μου έμπνευση το σήμα της ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ RADIO «φιλοξενήθηκε» ο Κώστας Πολυχρονίου (παλιός προπονητής της ΑΕΛ, παλαίμαχος ποδοσφαιρστής του Ολυμπιακού) ο οποίος θυμήθηκε όλα όσα έζησε με τους «βυσσινί», όταν είχε διατελέσει τενικός του συλλόγου. Συνάμα έδωσε και τις δικές του ευχές ενόψει του νέου έτους.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Η Λάρισα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Βρήκα ανθρώπους τρομερούς εκεί. Συγκινούμαι πραγματικά όταν θυμάμαι αυτές τις στιγμές. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΛ και Χρόνια Πολλά σε όλους. Εύχομαι η νέα χρονιά να υλοποιήσει τα όνειρα όλου του κόσμου και της ομάδας. Στη Λάρισα πέρασα τις πιο ωραίες στιγμές της προπονητικής μου καριέρας.

Είχαμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Είχαμε έρθει σε επαφή με όλα τα σωματεία τότε και φέρναμε ότι καλύτερο υπήρχε στην ΑΕΛ. Στην ΑΕΛ θέλαμε να φτιάξουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Παλεύαμε και προσπαθούσαμε γι' αυτό. Είχα περάσει τρομερές στιγμές με την ΑΕΛ, απίστευτες στιγμές γεμάτες αγωνία.

Το σήμα της ΑΕΛ ήταν έμπνευση δική μου. Είχαμε κάνει μια σύσκεψη για το τι θα βάλουμε στη φανέλα και τους είπα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τον Βουκεφάλα και συμφωνήσαμε και βάλαμε το άλογο στη φανέλα της ΑΕΛ.» τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.