Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Πέρασα μοναχικά Χριστούγεννα»

Μακριά από την οικογένειά του, κλεισμένος στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πέρασε τη μέρα των Χριστουγέννων του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Το πρόβλημα είναι ότι η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του εξακολουθούν να μένουν στο Λονδίνο και  δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται συχνά τον «Special One».

«Η οικογένειά μου ζει στο Λονδίνο. Η κόρη μου σπουδάζει εκεί και ο γιος μου παίζει στη Φούλαμ. Δεν μπορώ να απαιτήσω να με ακολουθούν όπου πηγαίνω. Έχουν τις ζωές τους και είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν» είπε ο Μουρίνιο, ο οποίος βλέπει την οικογένειά του μια φορά την εβδομάδα και για λίγη ώρα.

«Δυστυχώς, δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος. Θα ήθελα να κάνω ένα ταξίδι στο Λονδίνο, να δειπνήσω με την οικογένειά μου, αλλά με τα συνεχή παιχνίδια αυτό είναι αδύνατο» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος, ο οποίος δεν θέλησε να συγκρίνει τη ζωή στο Μάντσεστερ με αυτή στην αγγλική πρωτεύουσα.

«Δεν πηγαίνω σε μια πόλη για τουρισμό, αλλά για να δουλέψω. Αν ήθελα να διασκεδάσω, θα πήγαινα στο Λος Άντζελες και θα ήμουν όλη την μέρα στην παραλία. Φτάνω στο προπονητικό κέντρο στις οκτώ το πρωί και τις περισσότερες φορές φεύγω στις έξι το απόγευμα. Δίνω όλα όσα μπορώ να δώσω» κατέληξε.