Βαθμολογία

Φενέρμπαχτσε καλεί Μπεν Αρφά!

H μετριότατη φετινής πορεία της Φενέρμπαχτσε στην τουρκική Σούπερ Λιγκ καθιστά απαραίτητη της μεταγραφικής της ενίσχυση. Τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης χτύπησαν την... πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Χατέμ Μπεν Αρφά και περιμένουν την απάντηση των Γάλλων.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά από 16 αγωνιστικές και ψάχνει μία μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να κατευνάσει και την γκρίνια των οπαδών της. Ο Μπεν Αρφά αποτελεί ιδανική περίπτωση, καθώς με την τεχνική και την ταχύτητα που διαθέτει είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στο τουρκικό πρωτάθλημα κι από τη στιγμή που ο Ουνάι Έμερι δεν δείχνει να τον υπολογίζει σαν βασικό στέλεχος της Παρί, ο τουρκικός σύλλογος ελπίζει βάσιμα.

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες γαλλικά και τουρκικά Μ.Μ.Ε. η Φενερμπαχτσέ κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον δανεισμό του Μπεν Αρφά, που έγινε ήδη αποδεκτή από την γαλλική πλευρά.

Πλέον το θέμα είναι στο χέρι του Γαλλο-αλγερινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να αλλάξει επαγγελματική στέγη, αφού δεν βρήκε στο Παρίσι αυτά που περίμενε…