Βαθμολογία

Το μέλλον τους ανήκει… (PICS)

Εκτός από την «βιτρίνα» των πρώτων ομάδων τόσο του Αστέρα Μελισσοχωρίου, αλλά και του Ηρακλή Λάρισας, υπάρχουν και τα τμήματα υποδομών, εκεί όπου γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά από τις διοικήσεις των δύο ομάδων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων το athleticlarissa.gr βρέθηκε στις 18/12 στο γήπεδο Μελισσοχωρίου όπου αγωνίστηκαν η τοπική ομάδα με τον Ηρακλή Λάρισας σε επίπεδο προπαιδικού πρωταθλήματος (2005 – 2006).

Το σκορ έληξε 1-3 υπέρ του Ηρακλή, αλλά σίγουρα διαπιστώσαμε πως υπάρχει σπουδαίο ταλέντο πίσω από τις μεγάλες ομάδες που προαναφέραμε. Για τους φιλοξενούμενους δύο κάθετα δοκάρια στα πρώτα λεπτά, όπου η μπάλα έφυγε άουτ και ένα οριζόντιο όπου έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 30’ ο Ντιντής έκανε το 0-1, στο 35’ ο Όντος Δ. το 0-2, στο 40’ ο Γεωργατζάς με ατομική προσπάθεια το 1-2 και στο 45’ ο Κωστογλίδης το τελικό 1-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπατζανούλης.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Λιζέκας, Μπουρντένας (40’ Ξυντάρας), Δαλάκας, Παπαγιαννούλης, Χρυσαφόπουλος, Τσαρούχα (5’ λ.τ. Γκουντουβάς, 38’ Κυριακής), Παπαδούλης, Γκουλιάκος, Γεωργατζάς, Κενερβής (40’ Τζιάρτας).

Ηρακλής Λάρισας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Παπαγεωργίου, Μηλίτσης, Όντος Δ., Όντος Γ. (15’ Αλίλη Χ.), Σκυλογιάννης Γ. (10’ Ντόγια Α.), Χρόνης, Πρασσάς Τ., Παυλίδης, Κωστογλίδης, Ντιντής (45’ Παυλίδης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησαν και δηλώσεις από νεαρούς παίκτες των δύο ομάδων.

Αθανασία Τσαρούχα (Αστέρας Μελισσοχωρίου, δεξί χαφ)

«Ξεκίνησα φέτος να αγωνίζομαι, μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, μου έλεγαν και οι φίλες μου να ασχοληθώ γιατί «το είχα». Πρώτα το βλέπω σαν χόμπι και μετά ότι καλό προκύψει. Στην ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και δεν χάνω ούτε μία. Πάνω απ’ όλα όμως είμαι ΑΕΛ».

Κων/νος Γεωργατζάς (Αστέρας Μελισσοχωρίου, επιθετικός)

«Είναι δεύτερη χρονιά που αγωνίζομαι στον Αστέρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προπονήσεις που γίνονται, μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και θα δουλέψω για να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Νεϊμάρ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης».

Άκης Χρόνης (Ηρακλής Λάρισας, μέσος)

«Είμαι πέντε χρόνια στο ποδόσφαιρο, ξεκίνησα από την Ξάνθη, στη συνέχεια πήγα στην Κύπρο, στην Αστραπή Ν.Π. και φέτος είμαι στον Ηρακλή Λάρισας. Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, γίνονται πολύ καλές προπονήσεις στην ομάδα και όνειρό μου είναι να παίξω σε μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΛ και η Ρεάλ».

Σιδέρης Μπουρντένας (Αστέρας Μελισσοχωρίου, δεξί μπακ)

«Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα του Αστέρα, μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, ο προπονητής μας ο κύριος Αράπης είναι πολύ καλός και στο μέλλον θέλω να παίξω επαγγελματικά ποδόσφαιρο».

Εικόνες από την αναμέτρηση…