Βαθμολογία

Σάντος: «Αξίζει πολλά περισσότερα ο Ρονάλντο»

Στην πορτογαλική εφημερίδα-ιστοσελίδα "Record" μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος ο οποίος έκανε αναφορά για την εθνική ομάδα, αλλά και τον Πορτογάλο σουπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως ανέφερε ο 62χρονος τεχνικός στον Ρονάλντο αξίζουν πολλά περισσότερα από την Χρυσή Μπάλα, τον χαρακτήρισε καθρέφτη για την ομάδα, ενώ όπως δήλωσε το ότι η Πορτογαλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν σημαίνει ότι είναι και φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Φερνάντο Σάντος:

«Δεν πιστεύω στις επαναστάσεις που γίνονται με τον ερχομό πολλών παικτών και την αποχώρηση άλλων. Το μέλλον της εθνικής Πορτογαλίας είναι εγγυημένο. Δεν σημαίνει πως επειδή κατακτήσαμε το Euro πως είμαστε φαβορί και για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο βασικός στόχος μας είναι η πρόκριση. Προφανώς πρόκειται για διοργάνωση όπου θα έχουμε την ίδια νοοτροπία και το ίδιο πάθος».

«Ο Ρονάλντο αξίζει πολλά περισσότερα από την τέταρτη Χρυσή Μπάλα. Η συμπεριφορά του στον τελικό του ΕURO 2016 ήταν υποδειγματική. Είναι ο καθρέφτης της εθνικής μας».