Βαθμολογία

Ευχαριστίες ενός απλού φιλάθλου της ΑΕΛ

Ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε ο σύντροφος, συνοπαδός και φίλος για τον οποίο διεξήχθη ο χθεσινός (22/12) φιλικός αγώνας αλληλεγγύης.

Αναλυτικά:

"Αγαπητοί φίλοι,

Μόνο αν βρεθεί κάποιος στην θέση μου, κάτι που απεύχομαι φυσικά για όλο τον κόσμο, μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της συγκίνησης που νιώθω για την πρωτοβουλία των διοικήσεων και των στελεχών της αγαπημένης μου ομάδας, σωματείου και ΠΑΕ, προκειμένου μέσω ενός φιλικού αγώνα να ευαισθητοποιηθεί σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ και να με στηρίξει σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου.

Ευχαριστώ γι' αυτό προσωπικά τον κ. Κούγια και την ΠΑΕ ΑΕΛ, όλους τους συντρόφους στις τάξεις του σωματείου, προσωπικά τον κ.Πηλαδάκη και της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε., τους ανενεργούς Monsters, που ενεργοποιήθηκαν όμως για να με βοηθήσουν, τον Σ.Φ.Αλκαζάρ, τις "Βυσσινί Αμαζόνες" και όλους τους επώνυμους κι ανώνυμους συνοπαδούς, που υλικά και ηθικά βρίσκονται κοντά σ' εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη στιγμή.

Ας είναι η δική μου περιπέτεια αφορμή για να καταλάβουν όλοι ότι αν με την ενότητα μπορούμε να κερδίσουμε την ίδια τη ζωή, τότε και ως ΑΕΛ μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Με ευγνωμοσύνη

Μέλος Σωματείου ΑΕΛ με Α.Μ.446".