Βαθμολογία

Μπασαγιάννης: «Υγεία αυτό που έγινε στα Φάρσαλα»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Έλα να μάθεις» του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Μπασαγιάννης.

Ο κ. Μπασαγιάννης τοποθετήθηκε σχετικά με την χθεσινή (22/12) αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό που έγινε στα Φάρσαλα, αναφέρθηκε στην προσέλευση του κόσμου στην αναμέτρηση, τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια και τον δήμο, τους Αναγνώστη και σχολίασε την μέχρι τώρα πορεία του Αχιλλέα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μπασαγιάννη:

«Καταρχήν θα ήθελα να διευκρινήσω ότι εμείς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΑΕΛ και προσφερθήκαμε να φιλοξενήσουμε ένα ή και περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΛ, το κάναμε με πολύ καλό τρόπο, μετά το ματς είχαμε και μπουφέ και γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι που το παρακολούθησαν περι τα 1000 άτομα. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε χτες στα Φάρσαλα ήταν υγεία, ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι ανεξαρτήτος χρώματος, μας άρεσε που βοηθήσαμε την ΑΕΛ και θα το ξανακάνουμε. Εμείς το κάναμε από την καρδιά μας, πάνω από όλα για την ΑΕΛ και σαν Φάρσαλα και Αχιλλέας θέλουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε την μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλίας».

Σε ερώτηση για την χθεσινή αναμέτρηση στην οποία αν δεν ήταν αντίπαλος ο Παναθηναϊκός και ήταν άλλη ομάδα αν θα είχε ίδια προσέλευση είπε:

«Θέλω να ξέρετε ότι εμείς είχαμε προγραμματίσει με τους υπεύθυνους να κάναμε και το ματς με Ατρόμητο στα Φάρσαλα, ωστόσο ακόμα το γήπεδο δεν είχε αδειοδότηση και έτσι δεν μπορούσε να γίνει το ματς. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα Παναθηναϊκού που όντως είναι εμπορικός αντίπαλος, αλλά να ξέρετε ότι και στις 4 Ιανουαρίου με την Βέροια που επίσης θα γίνει στα Φάρσαλα πάλι θα έχει κόσμο παρότι η Βέροια δεν είναι εμπορική και παρότι θα είναι μεσοβδόμαδα και μέσα στις γιορτές. Ο κόσμος στα Φάρσαλα διψάει για ποδόσφαιρο, για αγνό ποδόσφαιρο».

Για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια ανέφερε:

«Είναι φιλικές και πολύ καλές. Συνεργαζόμαστε όπου μπορούμε και μιλάμε και τηλεφωνικά για πολλά θέματα».

Σε ερώτηση για το αν θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες τον δρόμο του Αναγνώστη δήλωσε:

«Μακάρι, εγώ από μόνος μου έχω πει να τσεκάρονται και άλλα παιδιά από τα Φάρσαλα. Να βοηθάμε την ΑΕΛ και τον κάθε παίκτη όχι να φεύγει πχ ο κάθε Αναγνώστης για την Αθήνα. Να σας πω και το άλλο που ίσως να μην το ξέρετε, το παιδί πέρασε ΤΕΦΑΑ Αθηνών και του ζητήσαμε να διακόψει για λίγο διάστημα τις σπουδές του να δοκιμαστεί στην ΑΕΛ και όχι σε ομάδα των Αθηνών και το παιδί το δέχτηκε».

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Τζουμάκη είπε:

«Εκεί τα εύσημα πρέπει να δοθούν στον κ. Παραφέστα. Εμείς προσπαθούμε να ανοίξουμε ορίζοντες και μακάρι όλα τα παιδιά να πάνε όσο γίνεται ψηλότερα»

Για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και την διαφορά ασφαλείας ανέφερε:

«Καταρχήν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου καθώς από το 1994-1995 έχει να παίξει η ομάδα στην Γ' Εθνική και η θέση της ομάδας είναι εκεί. Θεωρώ ότι η βάση θα πρέπει να είναι με όσο το δυνατόν μικρότερης ηλικίας ποδοσφαιριστές και ο Αχιλλέας είναι σκαλοπάτι για να φτάσουν και πιο ψηλά. Αλλά ακόμα οι σκέψεις μας είναι στο πρωτάθλημα γιατί ακόμα έχουμε ένα γύρο».

Τέλος για τις σχέσεις με τον δήμο δήλωσε:

«Είναι πολύ καλές, είναι δίπλα μας, μας βοηθάει και οφείλουμε αρκετά στην φετινή πορεία. Όλοι θέλουμε το καλό του Αχιλλέα και το ευχαριστώ προς όλους είναι δεδομένο».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ