Βαθμολογία

Ευχαριστίες από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ευχαριστίες απηύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΛ προς τον δήμο Φαρσάλων, αλλά και τον πρόεδρο του Αχιλλέα για την φιλοξενία που έτυχε χτες (22/12) η κ-20 της ομάδας στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Σε συνέχεια των ευχαριστιών που έχουμε απευθύνει για την φιλοξενία σε γήπεδα του νομού Λάρισας των ηλικιακών ομάδων μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε αυτή τη φορά στην φιλοξενία που απήλαυσε χθες η αποστολή της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και εκείνη του Παναθηναϊκού, στο Στάδιο των Φαρσάλων.

Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Φαρσάλων και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Πουλαράκη, αλλά και τον πρόεδρο του Αχιλλέα Φαρσάλων, κ. Χρήστο Μπασαγιάννη, οι οποίοι αφού εξασφάλισαν τις ιδανικές οργανωτικές συνθήκες για την διεξαγωγή του αγώνα, φρόντισαν στο τέλος να δεξιωθούν παίκτες και συνοδούς των δύο αντιπάλων, αφήνοντάς μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ομοίως, ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στην μαζική και έντονη σε εκδηλώσεις παρουσία των φιλάθλων και κυρίως της νεολαίας των Φαρσάλων, που έσπευσε για να στηρίξει με θέρμη τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, δικαιώνοντας την επιλογή της ΠΑΕ να χρησιμοποιεί ως έδρα των ηλικιακών ομάδων όλα τα γήπεδα των περιφερειακών δήμων του νομού που διαθέτουν σχετική αδειοδότηση.

Με την ευκαιρία, η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει και γραπτώς τον δήμο Κιλελέρ και ειδικότερα τον δήμαρχο κ.Θανάση Νασιακόπουλο, για την διάθεση των γηπέδων Πλατυκάμπου και Γλαύκης, προκειμένου να χρησιμοποιούνται ως προπονητήρια των "μικρών" αγωνιστικών τμημάτων μας.

Τέλος, ευχαριστίες απευθύνονται και προς τον δήμο Λαρισαίων, για την διάθεση γηπέδων του Α.Κ. "Γ.Μητσιμπόνας", προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες της προετοιμασίας των ομάδων Νέων κατά τη διάρκεια των δύσκολων χειμερινών μηνών.