Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Κλειδί το γρήγορο γκολ»

Στο πολύ γρήγορο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης στο β’ ημίχρονο στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (22/12), ο τεχνικός του Πανσερραϊκού σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύθηκε το «στρατηγικά και τακτικά ορθό α’ μέρος», ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά στην ευκαιρία του Κάκκο.

Οι δηλώσεις του Διλμπέρη: «Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που φαντάζει και είναι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο. Αν εξετάσουμε το παιχνίδι αγωνιστικά θα δούμε πως δεν εκμεταλλευτήκαμε το στρατηγικά και τακτικά ορθό πρώτο ημίχρονο.

Βρήκαμε πάρα πολλούς χώρους για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στην μετάβαση τον αντίπαλο, αλλά δεν το κάναμε. Πιστεύω πως αν η φάση που Κάκκο, που είναι η πρώτη που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι, είχε άλλη κατάληξη θα ήταν και εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα του αγώνα και όσα θα λέγαμε τώρα.

Κλειδί του παιχνιδιού ήταν το πολύ γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Απόλλωνα. Ήταν ακόμη μια αδράνεια δική μας και από εκεί και μετά δεν έγινε κάτι που θα ήταν ορθολογικό, επειδή πολλοί βρεθήκαμε σε άσχημη ημέρα.

Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα για πολύ ώρα στα πόδια μας και να δημιουργήσουμε κινδύνους στον αντίπαλο. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».